Gespreksgroep: ‘Omgaan met rouw’

Op maandag 2 november 2020 start Rouwgroep Nieuwegein een nieuwe gespreksgroep, deze keer over: ‘Omgaan met rouw.’ Rouwgroep Nieuwegein organiseert al meer dan 20 jaar lotgenotengroepen. ‘Uit ervaring weten we dat het steunend kan zijn om met andere mensen te praten die ook een verlieservaring achter de rug hebben. Het delen kan helpen wat meer inzicht te krijgen in het rouwproces’ aldus Carla Poel van Rouwgroep Nieuwegein.

In de groep is ruimte voor een ieders verhaal, voor het stellen van vragen en het delen van ervaringen. Elke bijeenkomst staat een ander thema centraal waarover deelnemers met elkaar in gesprek gaan. Uiteraard kunnen de deelnemers ook zelf onderwerpen inbrengen. De gespreksgroep wordt begeleid door Marianne van den Boogaard en Margreet van Angelen.

Praktische informatie
Start: 2 november 2020
Bijeenkomsten zijn op maandagochtend van 09.30 uur tot 12.00 uur
Locatie: Emmauskerk aan het Merelplein 2 in Nieuwegein
Kosten: € 50,00 te voldoen bij de eerste bijeenkomst

Afhankelijk van de groepsgrootte zijn er 6 tot 8 bijeenkomsten. Opgeven liefst z.s.m. en tot uiterlijk 20 oktober 2020. Informatie en aanmelding kan op de website van Rouwgroep Nieuwegein. Als uw aanmelding binnen is, zal een van de rouwbegeleiders contact met u opnemen om een kennismakingsgesprek te plannen. Dit gesprek zal bij u thuis plaatsvinden. In dit gesprek krijgt u informatie over de groep en er zal ook aandacht zijn voor uw behoeften en verwachtingen.

Voor wie
Iedereen uit Nieuwegein en regiogemeenten die te maken heeft, of heeft gehad, met het overlijden van een dierbare persoon (partner, kind, kleinkind, vader, moeder, broer, zus, vriend of vriendin) kan deelnemen. U kunt natuurlijk ook andere mensen met een verlieservaring op ons aanbod wijzen. Kerkelijke betrokkenheid is niet nodig. Iedereen is welkom.

Wees betrokken. Reageer en geef een reactie op bovenstaand artikel!

Onze adverteerders maken pen.nl mogelijk Kringloop+Plaza+200x60 Paul+Jansen+200x60 Moenmakelaars+200x60+alle+pagina%27s Merwestein De+strip+van+Kim+Houtzager+200x60 Word vriend van pen.nl Galecop+Golf+120x90 Adverteren


Call Now ButtonHeeft u nieuws? Bel ons!