Geslaagde seizoensopening VVD Nieuwegein

Zaterdag 10 september werd het nieuwe politieke seizoen ingeluid door het afdelingsbestuur van de VVD in Nieuwegein. Er was sprake van een behoorlijke opkomst, waaronder ook veel nieuwe leden. De leden en een deel van het bestuur begonnen met een rondleiding door het nieuwe stadshuis op Cityplaza. De officiële oplevering voor het publiek volgt later in het najaar, maar de leden van de VVD afdeling Nieuwegein mochten er alvast een kijkje nemen onder begeleiding van een gemeente ambtenaar.

Djiet Ramautarsing‘Iedereen was onder de indruk van dit zeer aantrekkelijk gebouw, zowel van buiten als van binnen. Een echte ‘Eye catcher’ voor de nieuwe binnenstad. Door het centraal gesitueerde atrium, het vele glaswerk, de lichte kleuren en de open ruimten ontstaat een transparante en gemoedelijke uitstraling.’

Na afloop hield Bart Keuper, eerste reserve op de kandidatenlijst voor de tweede kamer fractie van de VVD, in Will’s Restaurant een korte inleiding over de macro economische situatie. Met de borrel al binnen handbereik schetste Johan Gadella een vooruitblik op de belangrijkste politieke onderwerpen voor de komende periode in Nieuwegein. Naast de al bekende bezuinigingen sprak hij o.a. over het nieuwe Coffeeshopbeleid, alternatieven voor de kantorenleegstand en lage lokale lasten. De leden kijken terug op een geslaagde seizoensopening. Wij waren er bij voor de foto’s.

Wees betrokken. Reageer en geef een reactie op bovenstaand artikel!

Onze adverteerders maken pen.nl mogelijk