Geslaagde Fiets- en Rommelroute in Batau Noord

Vandaag werd alweer voor de derde keer de Fiets- en Rommelroute gehouden in de wijk Batau Noord in Nieuwegein. Met ruim 160 verkooppunten in de wijk werd ook deze editie weer een geslaagd evenement. Onze videograaf Bart van Rooijen trok eropuit en sprak met Rob Rooijackers, één van de organisatoren.

Wijkbewoners konden zondag 30 juni van 11.00 uur tot 16.00 uur, net als op een rommelmarkt, hun overtollige spulletjes te koop aanbieden. Anders dan bij een rommelmarkt vond verkoop alleen vanaf eigen terrein plaats. Zoals bijvoorbeeld vanuit de voortuin, oprit, garage of schuur, maar ook de woonkamer of de achtertuin.

Bezoekers konden zowel lopend als fietsend vanuit heel Nieuwegein of daarbuiten de adressen van de deelnemende wijkbewoners langs gaan met behulp van een routekaart. Ruim 4.000 bezoekers trokken naar de wijk om te kijken of er leuke spulletjes te koop werden aangeboden. Naast kraampjes met ‘rommel’ was er ook gezorgd voor veel muziek en zang en was Buurtplein Batau Noord speciaal open voor deze dag.

Wees betrokken. Reageer en geef een reactie op bovenstaand artikel!

Onze adverteerders maken pen.nl mogelijk Kringloop+Plaza+200x60 Paul+Jansen+200x60 Moenmakelaars+200x60+alle+pagina%27s Merwestein De+strip+van+Kim+Houtzager+200x60 Word vriend van pen.nl Galecop+Golf+120x90 Adverteren