Geslaagd Ruil Event: ‘Iedereen ging naar huis met leuke accessoires voor in huis’

Vrijdag 8 februari jl. organiseerde De Ruilfabriek aan de Herenstraat in Nieuwegein weer een groot Ruil Event voor woonaccessoires in Nieuwegein. ‘Van ruilen kwam deze keer geen huilen!’ aldus initiatiefneemster Ilja Jansen. ‘Het was een groot succes. Elke deelnemer ging met één of meerdere tassen met een grote glimlach weer naar huis.’

Alle deelnemers hadden van te voren hun eigen woonaccessoires ingeleverd in ruil voor muntjes. Op het Ruil Event was alles uitgestald als één grote winkel. Waar je mocht pakken wat je wilde waar je genoeg muntjes voor had. De avond was geheel verzorgd met een hapje en een drankje. Alle deelnemers kregen een rijkelijk gevulde Goody Bag mee naar huis gevuld door 31 ondernemers uit de regio. De overgebleven woonaccessoires zijn gebracht naar Stichting de Tussenvoorziening zodat alle items een goede plek hebben gekregen.

Wil je ook meedoen met het komende Ruil Event? In het voorjaar organiseert De Ruilfabriek een Ruil Event voor kleding. Ruil je eigen kleding tegen dat van een ander. Vooraf inleveren op de dag zelf is noodzakelijk. Zodra meer bekend is over dit Ruil Event dan leest u dat op deze website of hou de website van de organisatie in de gaten.

Wees betrokken. Reageer en geef een reactie op bovenstaand artikel!

Onze adverteerders maken pen.nl mogelijk