Geluidsoverlast leidt agenten naar duo met drugs in woning aan de Veenwal

Een melding van geluidsoverlast op de Veenwal in de wijk Merwestein in Nieuwegein heeft dinsdagmiddag 6 augustus jl. rond 12.00 uur geleid tot het oprollen van een geïmproviseerd drugslab.

Agenten ontdekten na de melding in een woning op de Veenwal, dat een man en vrouw ‘bezig waren met verdovende middelen’ aldus een woordvoerder van de politie. Het zou zijn gaan om de fabricage van pillen op kleine schaal. Het is onbekend om welk overlast van geluid het ging.

De 36-jarige vrouw en de 33-jarige man, die allebei op het adres wonen, zijn opgepakt. Politie en Openbaar Ministerie hebben de hele middag op het adres verder onderzoek verricht. Medewerkers van SEON (Service En Ondersteuning Nederland) waren aanwezig bij de opruiming van het drugsafval. Ben van Koppen maakte onderstaande foto’s.

Wees betrokken. Reageer en geef een reactie op bovenstaand artikel!

Onze adverteerders maken pen.nl mogelijk Kringloop+Plaza+200x60 Paul+Jansen+200x60 Moenmakelaars+200x60+alle+pagina%27s Merwestein De+strip+van+Kim+Houtzager+200x60 Word vriend van pen.nl Galecop+Golf+120x90 Adverteren