Katern

Sprookjesfeest bij Bouwspeeltuin Zuid Nieuwegein

Op zaterdagmiddag 19 juni 2004 is er van 12.00 tot 16.00 uur een open dag bij Bouwspeeltuin Zuid. De open dag staat in het teken van sprookjes. Op deze dag kan jong en oud kennis maken met de sprookjeswereld die de bouwspeeltuin heet. Ook kun je een praatje maken met de projectleidster, de vrijwilligers, de stagiaires en andere vaste bezoekers.

Bij de bouwspeeltuin kunnen kinderen naar hartelust spelen, hutten bouwen, knutselen enzovoorts. Tijdens de open dag zijn er allerlei extra activiteiten, zoals een wedstrijd stoepkrijten, hinkelbaan, blikwerpen, en ook schminken, muziek luisteren, er op dansen en nog veel meer! De toegang van de bouwspeeltuin is altijd gratis! En op 19 juni mag je natuurlijk in sprookjeskleding komen. Komt in grote getale, dan leven we nog lang en gelukkig!

Bouwspeeltuin Zuid is gelegen op Helmkruid 1 in Nieuwegein, tegenover tramhalte Wiersdijk en naast het sportpark en is geopend op de woensdagen van 13.00 tot 16.00 uur, op vrijdagen van 15.00 tot 17.00 uur en op zaterdagen van 12.00 tot 16.00 uur.

Wees betrokken. Reageer en geef een reactie op bovenstaand artikel!

Onze adverteerders maken pen.nl mogelijk