Geinbeat voor het eerst met betaalde toegangskaartjes

Ondanks dat de organisatie van het Geinbeat Festival dit jaar 20.000 euro subsidie heeft mogen ontvangen van het gemeentebestuur van Nieuwegein, moeten de bezoekers toch een toegangskaartje kopen. Dat is voor het eerst sinds het ontstaan van dit grootste muziekfestival in Nieuwegein. Zaterdag 10 juli dit jaar zal het evenement, natuurlijk wel Coronaproof, worden georganiseerd op De Middengaarde aan de Galecopperzoom 7 in de wijk Galecop.

Geinbeat is al ruim 25 jaar een begrip in Nieuwegein. De afgelopen maanden is het stil geweest rondom Geinbeat. De reden hiervoor laat zich raden, maar de organisatoren hebben de afgelopen maanden niet stil gezeten en zijn daarom al druk bezig hoe zij hier weer een ontzettend toffe editie van kunnen maken volgens de richtlijnen van het RIVM.

Maarten Janmaat van de stijving Geinbeat: ‘Wij zijn ontzettend verheugd om vandaag bekend te kunnen maken dat Geinbeat in 2021 doorgaat! En ook dit jaar is er weer een samenwerking met AkoestiCafé! Hier zijn wij natuurlijk ontzettend blij mee en wij hopen veel bezoekers te mogen begroeten op zaterdag 10 juli! Geinbeat zal dit jaar wel plaatsvinden in een andere vorm dan wat men van ons gewend is. Daarom presenteren wij met veel plezier het concept van dit jaar: ‘Geinbeat | The Ultimate Experience.’

De editie van dit jaar zal op een aantal vlakken verschillen met de voorgaande edities. De belangrijkste verschillen zijn vanwege de nog geldende Corona maatregelen dat er tijdsblokken en vaste zitplekken zijn. Hierdoor kan de organisatie niet zoveel bezoekers toelaten als bij de vorige edities en wordt, om de kosten toch te kunnen dekken, gewerkt met betaalde entreekaartjes. ‘Uiteraard houden wij de kosten hiervan zo laag mogelijk’ aldus Maarten Janmaat.

Meer informatie over de kaartverkoop en het programma volgt snel. ‘Dat deze editie uniek en vet wordt, staat in ieder geval vast!’

Wees betrokken. Reageer en geef een reactie op bovenstaand artikel!

Onze adverteerders maken pen.nl mogelijk