Geina en De Ruilfabriek houden een Silent Disco

Zin in een uitgaansfeestje? Kom dan gratis naar de Silent Disco op vrijdag 21 augustus aanstaande! Deze disco is speciaal voor jongeren van 12-18 jaar. Samen met De Ruilfabriek en Serena en Ayse van IJZERSTERK als DJ, kun je genieten van een toffe avond met muziek. Er is plek voor maximaal 50 jongeren. Doe jij je uitgaansoutfit aan? Er is maar plaats voor 50 jongeren, meld je snel aan via deze website.

Selent Disco
Bij een Silent Disco (ook wel stille disco genoemd) draait de DJ muziek, maar zijn er nergens speakers te bekennen! Het publiek heeft namelijk hoofdtelefoons op! De muziek die de DJ draait wordt via draadloze zenders naar de hoofdtelefoons verstuurd! Eigelijk is dit dus precies hetzelfde als een normaal feest, alleen hoort een buitenstaander slechts schuifelende danspassen en hier en daar iemand die meezingt!

De entree voor de Silent Disco in Nieuwegein is gratis. Je krijgt drie consumptiebonnen. Daarna zijn drankjes € 1,- per stuk. De Silent Disco wordt gehouden op Het Plein voor de ingang van theater De Kom. (Bij slecht weer zal gezocht worden naar een andere locatie).

Deze disco wordt samen met het Nieuwegeinse initiatief Geina georganiseerd.

Wees betrokken. Reageer en geef een reactie op bovenstaand artikel!

Onze adverteerders maken pen.nl mogelijk