Galepop XI: Popfestival voor Jong & Oud

In een warme, volle sporthal Galecop werd op zaterdag 11 april het elfde Galepop festival gehouden. Ook dit jaar trokken vele enthousiaste bezoekers naar de sporthal aan de Aert de Gelderhage om van dit jaarlijkse pop evenement en van het muzikale aanbod te genieten. En het festival, dat door de Nieuwegein Awards in 2014 werd genomineerd als “evenement van het jaar”, was het bezoeken meer dan waard!

Galepop trekt alle vele jaren een groep vaste bezoekers. Heel opvallend was het grote aantal jongeren dat dit jaar de weg naar het festival wist te vinden. De organisatie had er weer alles aan gedaan om ook van deze editie een daverend succes te maken. De sfeervolle zaal, het grote podium met een professionele geluid- en lichtinstallatie maakte indruk, en de drie bands, Blue Monday, Out of Time en de Junior Souls, leverden ieder een bijdrage aan het muzikale live spektakel voor muziekliefhebbers uit Nieuwegein en omstreken zoals in de aankondiging beloofd werd.

Alle drie de bands hadden zichtbaar veel plezier op het podium en zij zorgden er samen voor dat alle bezoekers moe maar zeer voldaan na een geweldige avond live muziek huiswaarts keerden. De reacties van bijna alle bezoekers na afloop: Galepop XII april 2016: “We komen zeker terug!” En wie weet wordt Galepop XI in 2015 wél de winnaar Nieuwegein Award “Evenement van het jaar.”

Wees betrokken. Reageer en geef een reactie op bovenstaand artikel!

Onze adverteerders maken pen.nl mogelijk