Frituurpan in brand in woonwagenkamp aan de Hofweide

In een huis in het woonwagenkamp in Batau-Noord is vanavond rond 20.35 uur brand uitgebroken. Een frituurpan in de keuken vloog in brand. Eén bewoner heeft rook ingeademd. Hij is voor controle met de ambulance meegenomen naar het ziekenhuis. Alle bewoners konden snel naar buiten, ook de naastgelegen woningen werden ontruimd.

Het woonwagenkamp is op de Hofweide, aan de Batauweg. Omdat er mogelijk gasflessen in het pand zouden zijn is de brandweer met veel blusmateriaal uitgerukt en schaalde al snel op naar middenbrand. De brandweer heeft de keuken gecontroleerd op doorslag naar het dak. Hier bleek geen geval van te zijn.

Een deel van de Batauweg was afgesloten voor al het verkeer, zodat de brandweer er goed bij kon om te blussen. Rond 21.10 uur kon de brandweer het sein ‘brandmeester’ geven. Stichting Salvage zorgt voor de afhandeling van de brand.

Wees betrokken. Reageer en geef een reactie op bovenstaand artikel!

Onze adverteerders maken pen.nl mogelijk Kringloop+Plaza+200x60 Paul+Jansen+200x60 Moenmakelaars+200x60+alle+pagina%27s Merwestein De+strip+van+Kim+Houtzager+200x60 Word vriend van pen.nl Galecop+Golf+120x90 Adverteren