Katern

Formido sponsor kindervakantieweek Bouwgein

In de laatste week van de schoolvakantie vindt de jaarlijkse kindervakantieweek op Bouwgein plaats. Formido treedt op als sponsor en stelt veel materiaal beschikbaar. Het thema van de kindervakantieweek is dit jaar: Ik Bouw (van) Holland, gebaseerd op het populaire TV programma “Ik hou van Holland.” In Hollandse stijl met veel oranje worden hutten in dit thema gebouwd en zijn er veel spelletjes.

Voor deze week zijn er natuurlijk weer veel spullen nodig. Formido IJsselstein stelt die beschikbaar in samen werking met Formido hoofdkantoor . Markwin Boudesteijn (eigenaar Formido IJsselstein) licht toe: “We vinden het leuk om Bouwgein te steunen. Met name het ‘bouwen’ spreekt ons natuurlijk erg aan. De huidige “bouwvakkertjes” zijn wellicht onze klanten van de toekomst en jong geleerd is oud gedaan.” Bouwgein krijgt spullen die direct in de kindervakantieweek gebruikt kunnen worden, zoals spijkers, hamers en kwasten. Materialen zoals een grondboor en hogedruk spuit komen natuurlijk ook later in het jaar prima van pas.

De inschrijving is inmiddels voorbij en de kindervakantieweek is met 125 deelnemende kinderen, zoals elk jaar, weer vol. Het zal vast weer een leuke week worden.

Wees betrokken. Reageer en geef een reactie op bovenstaand artikel!

Onze adverteerders maken pen.nl mogelijk