160 zonnepanelen op dak bij Vockingworst

Wethouder Duurzaamheid Marieke Schouten en wethouder Economie Ellie Eggengoor brachten maandag 3 september jl. een bezoek aan Paul Vocking, directeur van het familiebedrijf Vocking Vleeswaren BV aan de Grote Wade in Nieuwegein. In heel Nederland welbekend van de Vocking worst. Aanleiding voor het bezoek zijn de 160 zonnepanelen op het dak, waarmee Vocking een belangrijke bijdrage levert aan ‘Routekaart Energieneutraal Nieuwegein 2040’ , op weg naar een klimaatneutrale gemeente.

Reden voor Paul Vocking om te investeren in 160 zonnepanelen op het dak van zijn bedrijfspand zijn de hoge energiekosten. In combinatie met de verkregen SDE+ subsidie zijn de panelen een goede investering voor zowel het milieu en het bedrijf.

‘Samen werken we aan de ‘Routekaart Energieneutraal Nieuwegein 2040’, op weg naar een klimaatneutrale gemeente’ aldus de GroenLinks wethouder Marieke Schouten.

Wees betrokken. Reageer en geef een reactie op bovenstaand artikel!

Onze adverteerders maken pen.nl mogelijk Kringloop+Plaza+200x60 Paul+Jansen+200x60 Moenmakelaars+200x60+alle+pagina%27s Merwestein De+strip+van+Kim+Houtzager+200x60 Word vriend van pen.nl Galecop+Golf+120x90 Adverteren