‘Fietsfoto van de week’

Linda Blankenstein, de drijvende kracht achter de Nieuwegeinse Doortrappen activiteiten en van Nieuwegein Fietst en Clarion Wegerif van de Fietsersbond Nieuwegein, vertellen elke week met één Nieuwegeinse fietsfoto met bijschrift wat hen bezighoudt of treft. Deze kunt u wekelijks bekijken op De Digitale Stad Nieuwegein. Deze week de openbare fietspompen in Nieuwegein.

Linda: “Zachte banden of een bijna lege accu tijdens je fietstocht? In Nieuwegein staan op drie plekken openbare fietspompen en oplaadpalen: bij de ingang van het Natuurkwartier en naast de Rijnhuizerbrug staan de ‘heklucht’ (een hek met ‘lucht’ in de vorm van een fietspomp) en de Ecotap laadpaal naast elkaar. In Vreeswijk staat de heklucht tegenover Luigi en de laadpaal aan de Voorhavendijk. Daar kun je weer mee thuiskomen! Zie nieuwegeinfietst.nl/fietsen.”

Met de Ik fiets App worden al uw fietsritten beloond
Bent u ook meer gaan etsen de laatste tijd of wilt u wat vaker fietsen? Met de Ik fiets app wordt u beloond voor al uw fietskilometers. Het enige dat u hoeft te doen, is de gratis app downloaden. Die registreert automatisch uw fietsritten en zo verdient u punten met elke kilometer die u wegtrapt in onze provincie. Deze punten verzilvert u in de appwinkel voor kortingen bij lokale ondernemers. Of u kunt uw punten aan goede doelen geven, zoals de Voedselbank of het Ronald McDonald Huis Utrecht. Ook kunt u meedoen aan allerlei uitdagingen zoals ‘Fiets je Fit’ waarmee je bonuspunten verdient. Fietsen was nog nooit zo leuk! Kijk voor meer informatie op ikfiets.nl/aanbod/app.

Wees betrokken. Reageer en geef een reactie op bovenstaand artikel!

Onze adverteerders maken pen.nl mogelijk