Feestelijke ontsteking Kerstboom Cityplaza

Op woensdag 10 december jl. is de prachtige kerstboom op laag Raadstede officieel ontstoken, door wethouder Snoeren. Gospelkoor Roots zorgde voor een sfeervolle muzikale ondersteuning. De kerstdecoratie is een initiatief van de winkeliersvereniging Cityplaza, in samenwerking met de gemeente Nieuwegein. Samen hebben zij gezorgd voor een prachtig versierd stadscentrum, om trots op te zijn. Stadscentrum Cityplaza is nu volledig in kerstsfeer en de ondernemers verwelkomen u graag in Cityplaza om gezellig te komen kerstshoppen.

Naast het ontsteken van de kerstboom, heeft wethouder Snoeren ook de kerstballenactie in het Atrium van het Stadshuis officieel geopend. De kerstballenactie is in samenwerking met Gemeente Nieuwegein georganiseerd voor de bassischolen en buitenschoolse opvang (BSO) in Nieuwegein. De basisscholen en BSO’s hebben grote kerstballen versierd, die t/m 31 december 2014 te bewonderen zijn in het Atrium van het Stadshuis. Naast bewonderen, kan men ook zijn/haar stem uitbrengen op de mooiste kerstbal. De school/BSO met de meeste stemmen, maakt kans op een geldbedrag van € 500,- en een Nieuwjaars VIP feestje in het Stadshuis. Wethouder Snoeren heeft de actie geopend door de eerste stem uit te brengen. Stemmen is mogelijk t/m 31 december 2014.

Wees betrokken. Reageer en geef een reactie op bovenstaand artikel!

Onze adverteerders maken pen.nl mogelijk Kringloop+Plaza+200x60 Paul+Jansen+200x60 Moenmakelaars+200x60+alle+pagina%27s Merwestein De+strip+van+Kim+Houtzager+200x60 Word vriend van pen.nl Galecop+Golf+120x90 Adverteren