Extra oproep Avondvierdaagse

Even een geheugensteuntje voor iedereen die van wandelen houdt. Van 10 t/m 13 juni 2002 wordt er voor de 28e keer in Nieuwegein de Avondvierdaagse georganiseerd. Iedereen die het leuk lijkt om met de vereniging, vrienden, collega’s of wat dan ook 4 avonden te wandelen kan dit doen op leuke routes.

Er kan worden ingeschreven voor 3 verschillende afstanden te weten: Mini’s: 7 en 8 jarigen en 60 plussers lopen 20 km (5 km per avond), Junioren: 9 t/m 14 jarigen lopen 40 km (10 km per avond), Senioren: vanaf 15 jaar lopen 60 km (15 km per avond). Er kan op de eerste dag van de vierdaagse ook nog worden ingeschreven.

In geval van calamiteiten dragen de deelnemers zelf de verantwoordelijkheid. De organisatoren van de Avondvierdaagse zijn slechts behulpzaam bij een goed verloop van dit evenement.

De organisatie van de avondvierdaagse is op zoek naar vrijwilligers, die bijvoorbeeld willen staan op kruispunten voor beveiliging, het afstempelen van kaarten of willen controleren op bepaalde punten in de route. Indien u nog informatie wenst, of u op wilt geven als vrijwilliger kunt u contact opnemen met Vincent de Bree tel. 030 – 60 468 00.

Wees betrokken. Reageer en geef een reactie op bovenstaand artikel!

Onze adverteerders maken pen.nl mogelijk