Expositie Sasja Bork in De Middenhof: ‘Kunst naast je bord’

De Nieuwegeinse kunstenares Sasja Bork exposeert tot en met eind juli haar schilderijen in boerderij De Middenhof aan de Duetlaan 1-3 in Nieuwegein. In een mooie ambiance van de 19e-eeuwse boerderij, welke o.a. bestaat uit een brasserie, een pannenkoekenhuis en een vis- en vegetarisch restaurant, kunt u aan de muren van deze eetgelegenheden de schilderijen bewonderen Sasja Bork.

De werken van Bork zijn geschilderd vanuit haar werkelijkheid. Al ruim 25 jaar maakt ze kunst. Sinds haar opleiding van 1990 tot 1995 aan de Academie Minerva te Groningen, is ze al aan het schilderen. Sinds 2005 heeft Bork ook een schilderschool in Nieuwegein. De school is gevestigd in d’ Oude Werf aan de Stormnerdijkstraat 62 in Jutphaas. Sasja legt zich vooral toe op olieverf en schildert realistische taferelen.

Ook benieuwd geworden? ….kom gauw eens lunchen, dineren of met de kinderen een pannenkoek eten. Het werk van Sasja is tot en met juli te bewonderen. Wil jij als kunstenaar ook een keer meedoen en je werk in De Middenhof laten zien? Stuur dan een e-mailtje naar de organisatie: stichtingkunstgein@gmail.com.

Sasja Bork bij één van haar werken in De Middenhof

Wees betrokken. Reageer en geef een reactie

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Onze adverteerders maken pen.nl mogelijk Kringloop+Plaza+200x60 Paul+Jansen+200x60 Moenmakelaars+200x60+alle+pagina%27s Merwestein De+strip+van+Kim+Houtzager+200x60 Koster+Schoenmode Galecop+Golf+120x90 Adverteren