Eigentijds maar onveranderd dansen in stijl bij Dansschool De Rijk in Nieuwegein

Samen één keer in de week een gezellig avondje weg! In een sfeervolle ambiance dansen op de muziek van toen en nu. Wat wilt u nog meer?

We merken het allemaal, het leven wordt steeds drukker. Tijd samen is vaak moeilijk te realiseren: werk, kinderen, vrienden en kennissen, het neemt allemaal tijd in beslag. Door het volgen van een stijldanscursus kunt u samen even ontsnappen aan de drukte van de dag.

In Nieuwegein Zuid bevindt zich ’t Veerhuis, de locatie waar Dansschool De Rijk zes avonden per week danslessen verzorgt. ’t Veerhuis biedt u een mooie zaal met een goede dansvloer, gratis parkeren en goed te bereiken met het openbaar vervoer.

Wilt u eens kennis komen maken met stijldansen of de draad weer oppakken? Kom gerust langs op één van de kennismakingslessen. Geheel vrijblijvend en gratis. Proeflessen voor beginners zijn er op zaterdag 14, zondag 22 en dinsdag 24 september.

Kijk op de website van Dansschool De Rijk voor de tijden. Er wordt verzocht om u van te voren aan te melden zodat er rekening gehouden kan worden met uw komst.

Wees betrokken. Reageer en geef een reactie op bovenstaand artikel!

Onze adverteerders maken pen.nl mogelijk Kringloop+Plaza+200x60 Paul+Jansen+200x60 Moenmakelaars+200x60+alle+pagina%27s Merwestein De+strip+van+Kim+Houtzager+200x60 Word vriend van pen.nl Galecop+Golf+120x90 Adverteren