Dit jaar geen vrijmarkt op de Nedereindseweg in Nieuwegein Noord

De organisatie van de vrijmarkt rondom de Nedereindseweg en het Muntplein, laat weten dat dit jaar geen vrijmarkt zal worden georganiseerd op woensdag 27 april aanstaande. De organisatie, de Oranjevereniging Nieuwegein Noord betreurt dit ten zeerste.

De grootste reden om het niet te organiseren is het gebrek aan voldoende vrijwilligers. Tweede reden zijn de onzekerheden rond de Corona maatregelen. Bij elkaar geeft het de organisatie te weinig tijd om de kleedjesmarkt op een goede en veilige manier te kunnen organiseren.

Of het de komende jaren weer gaat lukken is de vraag. Het blijkt steeds moeilijker om vrijwilligers te enthousiasmeren en te mobiliseren. Lukte het de afgelopen jaren nog net, dit jaar niet.

Het bestuur van de Oranjevereniging Nieuwegein Noord is hard op zoek naar enthousiaste Nieuwegeiners die de organisatie voor de volgende jaren over wil nemen. En daarbij kunnen ze zeker rekenen op de hulp en ervaring van het huidige bestuur.

Zin om de organisatie van dit zeer gewaardeerde en gezellige evenement over te nemen? Stuur dan een mail naar info@oranjeverenigingnn.nl.

Wees betrokken. Reageer en geef een reactie op bovenstaand artikel!

Onze adverteerders maken pen.nl mogelijk