Eigenaresse hond bijtincident heeft zich gemeld

De eigenaresse van de rottweiler die zondagavond 11 augustus jl. drie kinderen beet in Park Oudegein heeft zich gemeld op het politiebureau. De vrouw lijnde na het incident haar hond aan en liep door.

De drie jonge kinderen in de leeftijd van drie tot zes jaar liepen zaterdagmiddag rond 17.30 uur in het park ter hoogte van kinderspeeltuin, toen een loslopende hond op hen af kwam. De andere twee kinderen begonnen vervolgens te gillen en werden ook gebeten.

Tegen de vrouw is aangifte gedaan. De hond is in beslag genomen en krijg een gedragstest. Uit de uitkomst zal blijken of en welke vervolgstappen zullen worden genomen.

One thought on “Eigenaresse hond bijtincident heeft zich gemeld

  1. Linda

    Goed dat ze zich heeft gemeld. Het is ontzettend belangrijk dat dit wordt afgesloten voor die kinderen. Een moedige stap die blijk geeft van mededogen en verantwoordelijkheidsgevoel. Ik kan me voorstellen dat ze angst heeft gehad voor de consequenties, maar het was het juiste om te doen.

Wees betrokken. Reageer en geef een reactie op bovenstaand artikel!

Onze adverteerders maken pen.nl mogelijk Kringloop+Plaza+200x60 Paul+Jansen+200x60 Moenmakelaars+200x60+alle+pagina%27s Merwestein De+strip+van+Kim+Houtzager+200x60 Word vriend van pen.nl Galecop+Golf+120x90 Adverteren