Politie zoekt eigenaar van Rottweiler die drie kinderen heeft gebeten

De politie van Nieuwegein laat onze redactie weten dat zij op zoek is naar de eigenaar van een Rottweiler die afgelopen zondagavond 11 augustus 2019, drie kinderen heeft gebeten in Park Oudegein. Het bijtincident zou hebben plaatsgevonden rond 17.30 uur. De eigenaar is vertrokken zonder haar gegevens achter te laten.

Het bijtincident heeft plaatsgevonden in Park Oudegein ter hoogte van de kinderspeeltuin. De drie slachtoffers raakten gewond en moesten worden behandeld door een dokter. De eigenaar van de hond, een vrouw van rond de twintig jaar met een normaal tot slank postuur, had lang stijl donker blond haar. De Rottweiler had een donkere vacht en was langharig.

Heeft u het voorval gezien of slaat u aan op het bovenstaande signalement, dan komt de politie van Nieuwegein graag in contact met u. U kunt bellen met de politie op telefoonnummer:  0900-8844 of anoniem op 0800-7000.

Het bericht over de gebeurtenis op de Facebookpagina van de politie in Nieuwegein is inmiddels verwijderd. Waarom dat gebeurde, is niet duidelijk. Het zou kunnen zijn dat de eigenaresse zich inmiddels heeft gemeld.

3 thoughts on “Politie zoekt eigenaar van Rottweiler die drie kinderen heeft gebeten

 1. Conny Van der Wal

  Hallo,

  Tjee, dat was wel schrikken en traumatisch.

  Wel apart dat niemand op het idee is gekomen om met smartphone het baasje/ hond vast te leggen??

  Om het baasje met hond te traceren, zou ik rond het tijdstip dat het bijtincident is gebeurd regelmatig buurten daar in en rond het park.

  Een langharige rottweiler?
  Volgens mij zijn rottweilers altijd kortharig.
  Dus dan is het een kruising van ?

  Wat is de kleur van de hond en hoe groot?

  Nou,Suc6 met opsporen van dit baasje/hond.

  Diervriendelijke groet van:
  C🔅nny van der Wal

 2. Petra

  De eigenaar is nog niet gevonden helaas!

 3. Linda

  Belachelijk dat de eigenaresse zich niet kenbaar maakt. Die arme kinderen zijn nu waarschijnlijk doodsbang en weten nu dus ook niet of die hond er straks weer loopt. Ze moet haar verantwoordelijkheid nemen, dit kun je gewoonweg niet maken zo.

Wees betrokken. Reageer en geef een reactie op bovenstaand artikel!

Onze adverteerders maken pen.nl mogelijk Kringloop+Plaza+200x60 Paul+Jansen+200x60 Moenmakelaars+200x60+alle+pagina%27s Merwestein De+strip+van+Kim+Houtzager+200x60 Word vriend van pen.nl Galecop+Golf+120x90 Adverteren