E-scooter voor Robin Vossenstijn dankzij subsidie van de gemeente Nieuwegein

Mede dankzij een subsidie van vijfhonderd euro van de gemeente Nieuwegein heeft Robin Vossenstijn  uit  de wijk Fokkesteeg onlangs een e-scooter aangeschaft. ‘Hij rijdt heerlijk, het is lekker rustig en je zit niet in de stank en de benzinedampen. Tot voor kort reed Robin nog op zijn oude brommer maar dit bevalt hem veel beter. Ik ga nu elke dag fluitend met de e-scooter meter naar mijn werk in De Meern en weer terug met een gangetje van vijftig kilometer. Kan ik even lekker uitwaaien’ zo laat Robin weten in een reactie.

Robin Vossenstijn op zijn nieuwe e-scooter

Goedkoper
Met een volle accu haalt Robin gemakkelijk een afstand van zestig kilometer. ‘Dat is drie keer heen en weer naar mijn werk. Dat beetje stroom is natuurlijk vele malen goedkoper dan elke keer benzine tanken. Een ander voordeel van een e-scooter is dat het in de stad het snelste vervoermiddel is. Je komt overal en parkeerproblemen heb je ook al niet.’

Goede investering
Robin kan dan ook iedereen die scooter of brommer rijdt (of die dat wil gaan doen) een e-scooter aanraden. ‘Ik probeer mijn collega’s over te halen dit ook te gaan doen. Zeker met de subsidie van de gemeente erbij, is het gewoon een heel goede investering.’

Samen maken we Nieuwegein schoner
Denkt u er ook over een e-scooter aan te schaffen? Kijk dan eens op deze website. Eerder schafte Jaap Boersema ook al een e-scooter aan met subsidie van de gemeente Nieuwegein.

4 thoughts on “E-scooter voor Robin Vossenstijn dankzij subsidie van de gemeente Nieuwegein

 1. john

  wat hebben we toch een gulle gemeente.
  maar we moeten wel bijdragen aan het miljoenen tekort.
  dat kan ik dus niet volgen.

 2. Linda

  Ik gun heb absoluut een scooter, maar niet van belastinggeld terwijl mensen geen fatsoenlijke WMO zorg en voorzieningen krijgen. En inderdaad, er is toch een miljoenentekort?

 3. gonnie

  Idioot. Laat iedereen zijn eigen vervoer betalen!
  Is zeker op een of andere manier familie van of vriend van ambtenaar die subsidies uit mag deken.

 4. Conny Van der Wal

  Hallo Ik wil graag in contact komen met Robbie Vossenstein .
  Ik zou ook graag een goede elektrische scooter aan willen schaffen.
  Hoor graag tips/wijsheid waar ik aan moet denken qua prijs en gebruiksvriendelijkheid/ ” kinderziektes “Ik wil er graag een bromscooter met geel kenteken/helm.

  Naast de subsidie vd gemeente zoek ik eigenlijk een weldoener die mijn vrijwillige werkzaamheden hoort en waardeerd. Want eigenlijk heb ik nog geen buffertje om een nieuwe bromscooter aan te schaffen. Heb veel pech met kapotte onderdelen de laatste tijd…. Ik ben o.a actief in zorg en welzijn en bezoek veel mensen en ook met mijn hondje werk in instellingen En alles op mijn scooter die steeds meer gebreken vertoond (is al van 2012)
  Hoge onderhoudskosten…

  Ik hou van rust en duurzaamheid.
  Dus wie wil mij tegemoet komen en schenkt mij een stille elektrische scooter?
  Ik kan ook reclame rijden voor organisatie of ondernemer etc.
  Doe ook graag een tegenprestatie…..
  Soort van maatschappelijk verantwoord ondernemen,.We hebben zoveel geweldige en ook duurzame ondernemers..
  Wie ohhh wie durft de uitdaging met mij aan te gaan?
  Sociale duurzame groet van:
  C🔅nny van der Wal🙋 🛵

Wees betrokken. Reageer en geef een reactie op bovenstaand artikel!

Onze adverteerders maken pen.nl mogelijk Kringloop+Plaza+200x60 Paul+Jansen+200x60 Moenmakelaars+200x60+alle+pagina%27s Merwestein De+strip+van+Kim+Houtzager+200x60 Word vriend van pen.nl Galecop+Golf+120x90 Adverteren