‘Duurzame bouwhekken zorgen voor een aangename omgeving’

Buurtbewoner Rinus in de binnenstad van Nieuwegein las onlangs een bericht op De Digitale Stad Nieuwegein over de duurzame bouwhekken die zijn geplaatst rondom bouwterreinen in Rijnhuizen. Deze zogenaamde Combi-Wood bouwhekken zijn mooie houten afscheidingen met plantenbakken die de bouwterreinen in Rijnhuizen afschermen. ‘Dat maakt de omgeving voor de huidige bewoners een stuk prettiger’ aldus de gemeente Nieuwegein.

Rinus: ‘Nou, jullie schrijven dat door het plaatsen van die bouwhekken het voor de bewoners in de omgeving aangenaam wordt. Ik weet wel anders! Zo ziet het er na een tijdje uit aan de Weerstede hoek Erfstede. Mooi praat aan de voordeur maar daarachter wordt er niets gedaan. We hebben dit al meerde keren gemeld bij de Wijkcoordinator en de gemeente. Zo kijken wij tegen de ‘prettige schuttingen’ aan.’

Het is een trieste aanblik, het stiefkindje van Nieuwegein. Ook bezoekers van City die langs lopen vragen zich af wanneer het zal worden opgeknapt.

One thought on “‘Duurzame bouwhekken zorgen voor een aangename omgeving’

  1. Heel vervelend dat het project er zo bij staat… Onze lokale onderhoudsploeg gaat deze week op pad om de graffiti van de houten hekken te verwijderen💪. De metalen hekken waar het zeil over gespannen is zijn echter niet bij ons gehuurd, maar we gaan in gesprek met Gemeente Nieuwegein over wat we hier aan kunnen doen, zodat de buurt er straks weer netjes uitziet🍀.

Wees betrokken. Reageer en geef een reactie op bovenstaand artikel!

Onze adverteerders maken pen.nl mogelijk Kringloop+Plaza+200x60 Paul+Jansen+200x60 Moenmakelaars+200x60+alle+pagina%27s Merwestein De+strip+van+Kim+Houtzager+200x60 Word vriend van pen.nl Galecop+Golf+120x90 Adverteren