Dorpshuis Fort Vreeswijk zoekt twee vrijwilligers die affiniteit hebben met marketing

In het Dorpshuis Fort Vreeswijk wordt veel georganiseerd. Yoga, Line Dance, er is een schaakclub, een lunchcafé, allerlei kinderactiviteiten en nog veel meer. Er zijn zalen te huur voor vergaderingen, tentoonstellingen, feesten en partijen. Ook het Museum Vreeswijk is gehuisvest in het dorpshuis. Een werkgroep ontwikkelt op dit moment de plannen om het historische karakter van het fort – onderdeel van de Hollandse Waterlinie – op onderdelen te herstellen en aantrekkelijk te maken voor bezoekers.

Alles wordt georganiseerd door meer dan 100 vrijwilligers. Daarmee is het Dorpshuis één van de best bezochte plekken in Vreeswijk en Nieuwegein met zo’n 23.000 bezoekers per jaar. Uiteraard is het Dorpshuis nu gesloten volgens de veiligheidsrichtlijnen van het RIVM. Zij zien uit naar de heropening van het Dorpshuis!

De Stichting Fort Vreeswijk wil zo goed mogelijk communiceren over alle activiteiten en zoveel mogelijk mensen bereiken. Veel van wat er op en rond het dorpshuis gebeurt is bekend maar niet bij iedereen. ‘En we willen dat nog meer mensen komen genieten van wat Fort Vreeswijk te bieden heeft. Daarom is de hulp ingeroepen van een professioneel marketing bureau’ aldus het bestuur.

De komende tijd gaat het bestuur aan de slag om een krachtig plan van aanpak te maken. En zij  zoeken versterking voor de uitvoering van het marketingplan: twee vrijwilligers!

Gezocht: Twee vrijwilligers die affiniteit hebben met marketing
Wat ga je doen? De activiteiten die plaatsvinden in Fort Vreeswijk communiceren aan zoveel mogelijk mensen. Samen met je marketing collega ben je verantwoordelijk voor de Facebook-pagina en de website. Natuurlijk doe je dat niet alleen. Je werkt samen met collega-vrijwilligers, zij voorzien je ook van input. ‘En natuurlijk maken we je uitgebreid wegwijs binnen de organisatie en binnen de werkzaamheden.’

Het professionele bureau ondersteunt bij de opstart en verzorgt in overleg een training op verschillende marketing activiteiten. Bovendien kun je meekijken met of bijdragen aan de ontwikkeling van het marketingplan. Het Dorpshuis biedt een levendige omgeving met leuke collega-vrijwilligers. Binnen de organisatie heb je vaste collega’s voor alle vragen en wensen.

Interesse? Voor aanmelding en/of informatie, stuur een e-mail naar: dorpshuisvreeswijk@gmail.com.  De organisatie neemt dan snel contact met je op!

Wees betrokken. Reageer en geef een reactie op bovenstaand artikel!

Onze adverteerders maken pen.nl mogelijk Kringloop+Plaza+200x60 Paul+Jansen+200x60 Moenmakelaars+200x60+alle+pagina%27s Merwestein De+strip+van+Kim+Houtzager+200x60 Word vriend van pen.nl Galecop+Golf+120x90 Adverteren