Dolle Dier & Ding Dagen in Hoogzandveld

Feest op 4 en 5 oktober tijdens de ´Dolle Dier & Ding Dagen’ bij dierenspeciaalzaak Dier & Ding op winkelcentrum Hoogzandveld. Dierendag én de officiele heropening van de winkel worden gevierd met vele acties, prijsvragen en kortingen. Iedereen is van harte welkom om even kennis te maken met de nieuwe eigenaren en het nieuwe team, waar u tevens terecht kunt voor uitgebreid huisdier verzorgings- en voedingsadvies. Ook voor informatie over het uitgebreid hengelsportassortiment, wat aanvang 2014 zelfs uitgebreid wordt.

Vrijdag 4 oktober – Dierendag – is Hanneke van Harrevelt in de winkel: een professionele dierenfotograaf waar u vrijblijvend foto’s kunt laten maken van en mét uw huisdier. Er zijn lekkere snacks en desgewenst accessoires, zoals bling halsbanden en kleding, waarmee u uw huisdier voor de foto kunt ‘pimpen’. Maak gauw een afspraak in de winkel, dan bent u van een plaats verzekerd. Kinderen worden gratis geschminkt. Op zaterdag 5 oktober vindt het Profine hondenontbijt plaats. En kunt u in de winkel terecht voor een gratis algemene gezondheidscheck van uw huisdier. U ontvangt tevens 50% korting op uw 1e consult bij de nieuwe Dierenkliniek Cato in IJsselstein.

Op beide dagen ontvangt u 10% korting op alle aankopen (m.u.v. apotheek, levende have en Carnibest) en maakt u kans op mooie prijzen. Van Ouwehands Dierenpark vrijkaarten bij de kleurwedstrijd voor kinderen t/m 12 jaar, 2 maanden gratis Katz kattenvoer, Dier & Ding kadobonnen en een half jaar lang gratis Deli Nature vogelvoer. Haal nu uw flyer en/of kleurplaat in de winkel en doe uw voordeel tijdens de ‘Dolle Dier & Ding Dagen’ in winkelcentrum Hoogzandveld in Nieuwegein zuid.

Wees betrokken. Reageer en geef een reactie op bovenstaand artikel!

Onze adverteerders maken pen.nl mogelijk Kringloop+Plaza+200x60 Paul+Jansen+200x60 Moenmakelaars+200x60+alle+pagina%27s Merwestein De+strip+van+Kim+Houtzager+200x60 Word vriend van pen.nl Galecop+Golf+120x90 Adverteren