Dinsdag 13 november presentatie ‘Betere Buurten Schansen-Noord’

De gemeenteraad heeft op 11 oktober groen licht gegeven voor het vernieuwen van de openbare ruimte van Schansen-Noord. Hiervoor heeft de gemeenteraad een kaderstellend budget van € 5.900.000,- beschikbaar gesteld. Het komende jaar zal de gemeente in samenwerking met de buurt een plan ontwikkelen voor de inrichting en het gebruik van de openbare ruimte van Schansen-Noord. Een intensief traject waar veel bij komt kijken en daarnaast een kansrijk moment voor de buurt om mee te denken en doen in het verbeteren van de buurt.

Tijdens het Bewonersoverleg Fokkesteeg op dinsdag 13 november a.s. geeft projectleider Koen Baart van Betere Buurten Schansen-Noord een presentatie over hoe dit traject er uit komt te zien en waar de gemeente met de buurt aandacht aan wil besteden. Hij zal in deze presentatie vooral ingaan op de manier waarop de gemeente dit wil doen. De gemeente zal een traject opzetten om alle inwoners van het plangebied te informeren en te betrekken.

De presentatie is vooral informatief over het proces en bedoeld voor inwoners van Schansen-Noord en/of bewoners die betrokken zijn bij het plangebied. Tijdens de avond is er alle ruimte voor het stellen van vragen. Op de website www.ikbennieuwegein.nl kunt u meer informatie over het project Betere Buurten vinden.

Het Bewonersoverleg vindt plaats op dinsdagavond 13 november om 20.00 uur in La Caza aan de Hoornseschans 101 en is een activiteit van het Wijknetwerk Fokkesteeg. De ruimte in de zaal is beperkt. Wilt u erbij zijn, meldt u zich dan aan middels een e-mail aan: wijknetwerkfokkesteeg@gmail.com.

Wees betrokken. Reageer en geef een reactie op bovenstaand artikel!

Onze adverteerders maken pen.nl mogelijk Kringloop+Plaza+200x60 Paul+Jansen+200x60 Moenmakelaars+200x60+alle+pagina%27s Merwestein De+strip+van+Kim+Houtzager+200x60 Word vriend van pen.nl Galecop+Golf+120x90 Adverteren