Gestolen scooter

Agenten hielden op donderdagmiddag 22 november een man aan, die vlak daarvoor een scooter had gestolen. Rond 16.00 uur kreeg de politie de melding dat er net een witte scooter op de Grindoever was gestolen. De verdachte was er samen met een man op een zwarte scooter vandoor gegaan. Een motoragent ging die kant op en zag dat beide scooters hem op de Structuurbaan tegemoet kwamen rijden. Hij gaf beide bestuurders een stopteken en zij stopten. Terwijl hij de man op de witte scooter aansprak, ging de ander ervandoor. Andere agenten stelden een onderzoek in de omgeving in, maar troffen deze verdachte niet meer aan.

De motoragent hield de man met de witte scooter, een 35-jarige man uit Utrecht, aan en nam de scooter in beslag. De verdachte is naar het politiebureau overgebracht en is voor nader onderzoek ingesloten.

Wees betrokken. Reageer en geef een reactie op bovenstaand artikel!

Gestolen scooter

Twee jongens, een 16-jarige uit Utrecht en een 17-jarige Nieuwegeiner, zijn in de nacht van woensdag op donderdag aangehouden omdat zij met een gestolen scooter op straat liepen.Omstreeks 02.15 uur zagen surveillerende agenten het tweetal lopen op de Zuidstedeweg. De agenten reden achter de jongens aan en zagen hen vervolgens lopen op de Weverstede. De scooter, zonder slot en verzekeringsplaatje, hadden ze op de loopbrug laten liggen. Het tweetal is aangehouden en voor verhoor ingesloten op het politiebureau. Hun ouders zijn ingelicht.

Wees betrokken. Reageer en geef een reactie op bovenstaand artikel!

Onze adverteerders maken pen.nl mogelijk