Dennis Boele, buurtsportcoach Batau

Sinds augustus is Dennis Boele als buurtsportcoach actief in o.a. BatauNoord. Vanuit SportID-Nieuwegein organiseert hij sport- en beweegactiviteiten voor de bewoners bij hen in de buurt en betrekt daar ook scholen, sportverenigingen en zorg- en welzijnsinstellingen bij.

Als buurtsportcoach bemiddelt Dennis tussen vraag en aanbod op het gebied van sport en bewegen en brengt mensen en organisaties met elkaar in contact. Bij de start van een activiteit is hij veelal zelf betrokken, maar daarna draagt hij de activiteit over aan iemand anders. Dat kan een vrijwilliger van de sportclub zijn maar ook een deelnemende buurtbewoner. Op de achtergrond blijft hij echter wel betrokken.

“Het plezier dat ik heb in sporten, wil ik graag overbrengen op anderen”, zegt Dennis enthousiast. “Sporten en bewegen geeft plezier en gezelligheid, maakt mensen meer betrokken, bij elkaar en hun buurt, maakt ze weerbaarder en kan ze zelfs uit een isolement halen” Na zijn CIOS-opleiding werkte Dennis op het gebied van sport- en spelaanbod aan kinderen in Nieuwegein. Hij begeleidde naschoolse- en vakantieactiviteiten en was actief bij de voetbalverenigingen. Daarnaast was hij zwemleraar. Als buurtsportcoach in Batau verbreedt hij zijn activiteiten naar alle leeftijdsgroepen.

Dennis: “Als buurtsportcoach ben ik aanspreekpunt voor iedereen in de wijk die iets met sport en bewegen wil. U kunt mij herkennen aan de opvallende oranje kleding. Wie een goed idee heeft op sportgebied kan altijd bij mij terecht.”

Hoe kunt u Dennis bereiken? U belt hem via 030-6004267 of mailt naar d.boele@merwestein.nl Dennis is dagelijks beschikbaar om een afspraak met u te maken in Buurtplein Batau.

Geef een reactie

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Onze adverteerders maken pen.nl mogelijk Kringloop+Plaza+200x60 Paul+Jansen+200x60 Moenmakelaars+200x60+alle+pagina%27s Merwestein De+strip+van+Kim+Houtzager+200x60 Koster+Schoenmode Galecop+Golf+120x90 Adverteren