De twee tieners nu verdacht voor alle autobranden afgelopen week

Donderdag 29 november en zaterdag 1 december hebben in totaal elf autobranden plaatsgevonden. Al snel werden twee verdachten aangehouden.

In de boeien, aangehouden
Naar aanleiding van de branden is de politie direct actief gestart met onderzoek. Zaterdagavond werden een 15-jarige jongen en een 19-jarige vrouw uit Nieuwegein aangehouden. Op het moment van de aanhouding werden zij alleen verdacht van brandstichting van de laatste autobrand op de Pallasburg in Batau Noord, maar inmiddels worden zij ook verdacht van betrokkenheid bij de eerdere autobranden in Nieuwegein van afgelopen donderdag en zaterdag. Dit ware net in totaal maar liefst 11!

De verdachten zijn meegenomen naar het politiebureau voor verhoor en de politie zet het onderzoek voort.

Iets gezien?
Ondanks de aanhoudingen is de politie nog steeds op zoek naar getuigen die meer kunnen vertellen. Heeft u iets gezien of heeft u informatie die u wil delen met de politie bel dan met de recherche in Nieuwegein via 0900-8844 of onderstaand tipformulier. Ook als u beschikt over relevant beeldmateriaal roepen wij u op deze te delen. Als u zich liever anoniem meldt dan kan dat via 0800-7000.

Wees betrokken. Reageer en geef een reactie op bovenstaand artikel!

Onze adverteerders maken pen.nl mogelijk Kringloop+Plaza+200x60 Paul+Jansen+200x60 Moenmakelaars+200x60+alle+pagina%27s Merwestein De+strip+van+Kim+Houtzager+200x60 Koster+Schoenmode Galecop+Golf+120x90 Adverteren