‘De strip van Kim Houtzager’

Iedere week tekent Kim Houtzager (www.keep-in-mind.nl) de Pen-i strip. Ze neemt u mee in haar leven, een wereld vol verrassingen met zo nu en dan een snufje magie. De strip gaat altijd over Nieuwegeinse gebeurtenissen of over het dagelijks leven van Kim. Het meisje Pen-i en haar kleine broertje E-than spelen de hoofdrol in de strip, soms bijgestaan door Kim, mensen uit haar leven en andere Nieuwegeiners.

Kim woont in Nieuwegein en maakt de ‘ups & downs’ van de stad dagelijks mee. Het is Kim’s droom om professioneel illustrator en auteur te worden en dat elke Nieuwegeiner Pen-i (her)kent.

Kim: ‘Duurzaamheid is het woord van de dag. Overal kijkt men hoe je kan verduurzamen. Iemand kwam op het briljante (geen sarcasme!) idee om de wipwatermolen in oude glorie te herstellen. Dat is pas verduurzamen! In plaats van alleen maar een nieuwe machine te plaatsen, wordt een oude, maar goed onderhouden kunstwerk, wat op wind- en -waterkracht werkt, weer in gebruik genomen. Met visvriendelijke pomp. Iemand heeft nagedacht!’

Wees betrokken. Reageer en geef een reactie op bovenstaand artikel!

Onze adverteerders maken pen.nl mogelijk