DE KOM …… ‘Mooier Dan Ooit!’

Het was altijd al mooi. Die rode loper. Dat geroezemoes voor de voorstelling. Het geluid van stemmende muziekinstrumenten. Het licht, het geluid. Het kolkende applaus. De feestvreugde bij een festival. Dat ongrijpbare, dat je alleen live ervaart. Wat hebben we het gemist! En als DE KOM straks weer publiek mag ontvangen, worden die magische momenten ongetwijfeld… mooier dan ooit!


‘We weten niet wanneer, maar we weten dat het komt. Vele theaters, concertzalen en theatermakers, waaronder DE KOM, hebben daarom de handen ineengeslagen en tellen samen met het publiek af naar het moment dat we weer open mogen. Aftellen tot we de rode loper weer uit mogen rollen en het licht weer aangaat. We zullen u met open armen ontvangen! Ondertussen zitten we niet stil. De programmering voor volgend seizoen wordt gemaakt, audities worden gehouden en er wordt volop gerepeteerd.’

Op de website en social kanalen van de campagne ‘Theater. Mooier dan ooit.’ kunt u alvast een kijkje nemen wat er allemaal gebeurt. Ook zijn er bijzondere prijzen te winnen. Zo wordt zelfs de voorpret voor uw volgende (live) theateravond mooier dan ooit!

Wees betrokken. Reageer en geef een reactie op bovenstaand artikel!

Onze adverteerders maken pen.nl mogelijk