De Beugelaer van november 2022 staat weer klaar

Afgelopen week is het novembernummer van de wijkkrant voor Vreeswijk uitgekomen, en zoals altijd is deze ook te downloaden via De Digitale Stad Nieuwegein. In de wijkkrant blikken de samenstellers terug en kijken wat er dit jaar allemaal weer te gebeuren staat. En dat is veel de komende tijd. Inmiddels is Sinterklaas gearriveerd en staat de Kerst weer voor de deur.

Twee jaar lang waren de kaarsjes in het dorp gedoofd vanwege Corona, maar op woensdag 14 december branden zij als nooit tevoren! Kaarslicht in Vreeswijk met als vanouds de levende kerststal op het Raadhuisplein. Als extraatje komt zandtekenaar Rik Schreuder naar Kaarslicht in Vreeswijk. Met enkel hulp van zand en zijn handen beeldt hij het kerstverhaal uit. Volgens kenners een magische beleving. Maar loop ook over de gezellige kerstmarkt en vergeet niet te genieten in het dorp van de prachtige muzikale klanken van de zangkoren. En dat met een glühwein of warme chocolademelk?

Voor alle lezers van de Beugelaer is er een kerstkaart plus een kerstwens. Dat is een extra presentje van de vier meiden van de Kinderclub van de Willem Alexanderschool. Lotte, Simone, Elvi en Charlotte hebben hard gewerkt om weer twee hele mooie pagina’s te maken.

Lees hier de Beugelaer van deze maand.

Wees betrokken. Reageer en geef een reactie op bovenstaand artikel!

Onze adverteerders maken pen.nl mogelijk