Katern

Dames VTV spelen zondag tegen koploper Den Helder

Zondag 4 oktober aanstaande is het weer zover. Dan kunnen de liefhebbers weer genieten van een heerlijk potje tafeltennis. Dan spelen de dames uit Nieuwegein in de eredivisie tegen koploper Dozy Den Helder/Noordkop.

Bij Dozy Den Heler/Noordkop spelen de Nederlands kampioen Shuohan Men, Ana Gogorita, de ons nog welbekende Tanja Helle, Yoeke Gunsing en jeugdinternational Dobrila Jorguseska. Wil je deze wedstrijd als toeschouwer bezoeken? Hou dan rekening met het Corona-beleid.

Als toeschouwer dien je je aan te melden bij hjcvscha@zonnet.nl. Er zijn in de speelzaal 12 zitplaatsen voor toeschouwers. Alleen toeschouwers met een reserveringsbevestiging hebben toegang tot de zaal aan de Helmkruid 9 in Nieuwegein Zuid.

De wedstrijd zal ook te volgen zijn op het Youtube kanaal Live Stream VTV Nieuwegein. In de pauze is er een gratis warme hap tussendoor, speciaal voor deze gelegenheid verzorgd door VTV’s Keurslager Richard Stekelenburg.

Het programma:
14.00 uur: opening 3 wedstrijden
15.30 uur: pauze
15.45 uur: 3 wedstrijden
17.15 uur: einde

Wees betrokken. Reageer en geef een reactie op bovenstaand artikel!

Onze adverteerders maken pen.nl mogelijk Kringloop+Plaza+200x60 Paul+Jansen+200x60 Moenmakelaars+200x60+alle+pagina%27s Merwestein De+strip+van+Kim+Houtzager+200x60 Word vriend van pen.nl Galecop+Golf+120x90 Adverteren