Daders ernstige mishandeling in parkje aan de Harmonielaan nog altijd niet gepakt

De politie is nog altijd hard op zoek naar de drie jongens die ruim een maand geleden een man hebben mishandeld in de wijk Zuilenstein. Het slachtoffer raakte zwaargewond.

“Het was een vreselijk gezicht”, vertelde een ooggetuige destijds na het zien van het gehavende slachtoffer. “Dat beeld staat op mijn netvlies gegrift.” Er werd zelfs een traumahelikopter opgeroepen om medische hulp te verlenen.

De mishandeling was op vrijdag 22 november jl. rond 09.50 uur op de Harmonielaan, nabij de ROC-scholen. Al ruim een maand is de politie op zoek naar de daders, maar tot zover zonder resultaat.

Daarom is een nieuwe getuigenoproep gedaan. Mensen die iets hebben gezien of rond die tijd in de buurt van de Harmonielaan in de wijk Zuilenstein waren, kunnen via 0900-8844 contact opnemen met de politie.

Wees betrokken. Reageer en geef een reactie op bovenstaand artikel!

Onze adverteerders maken pen.nl mogelijk Kringloop+Plaza+200x60 Paul+Jansen+200x60 Moenmakelaars+200x60+alle+pagina%27s Merwestein De+strip+van+Kim+Houtzager+200x60 Word vriend van pen.nl Galecop+Golf+120x90 Adverteren