Man ernstig mishandeld aan de Harmonielaan in Zuilenstein

Een man is vanochtend rond 09.45 uur in het parkje aan de Harmonielaan in Zuilenstein ernstig mishandeld door drie jongens. De man was er zodanig ernstig aan toe dat hij volgens een woordvoerder van de politie niet aanspreekbaar was. Om die reden heeft de politie dan ook nog geen signalement van de daders. Zodra dit bekend is zullen wij de signalementen hier vermelden.

‘Alle informatie is om die reden welkom’, benadrukt de politie. De politie vraagt eventuele getuigen zich te melden. Dat kan via het telefoonnummer: 0900-8844 of anoniem via 0800-7000.

De man is overgebracht naar het ziekenhuis. Er werd vanochtend ook een traumahelikopter opgeroepen vanwege het incident. Deze is uiteindelijk niet geland. Ook een politiehelikopter heeft enige tijd boven het gebied gevlogen op zoek naar de mogelijke drie jongens.

Een omwonende zag het incident vanmorgen gebeuren. Ze zag het slachtoffer bij een speeltuintje in de buurt van de Harmonielaan lopen met zijn telefoon. “Het leek erop dat het slachtoffer foto’s van de jongens in het park wilde maken”, vertelt de vrouw tegen RTV Utrecht, die anoniem wil blijven.

“Een van de jongens sloeg het slachtoffer zo hard in zijn gezicht dat hij op de grond viel en meteen bewusteloos was.”

De man van de ooggetuige is meteen naar het slachtoffer toe gegaan en heeft vervolgens de ambulance gebeld. “Het was een vreselijk gezicht, dat beeld staat op mijn netvlies gegrift.”

De politie heeft de zaak in onderzoek.

Het slachtoffer wordt geholpen door ambulancepersoneel

 

2 thoughts on “Man ernstig mishandeld aan de Harmonielaan in Zuilenstein

  1. Linda

    Geen signalement, hoe weet je dan dat het 3 jongens zijn?

  2. John

    Kunnen ook meisjes zijn, toch?
    Maar eerder heb ik gelezen dat nieuwegein zo veilig zou zijn.

Wees betrokken. Reageer en geef een reactie op bovenstaand artikel!

Onze adverteerders maken pen.nl mogelijk Kringloop+Plaza+200x60 Paul+Jansen+200x60 Moenmakelaars+200x60+alle+pagina%27s Merwestein De+strip+van+Kim+Houtzager+200x60 Word vriend van pen.nl Galecop+Golf+120x90 Adverteren