Cursus ‘Op zoek naar zin’ voor senioren

15 Procent van alle senioren in Nederland heeft last van somberheidklachten. Om die somberheid te leren overwinnen organiseert Altrecht Preventie de cursus “Op zoek naar zin” voor senioren die aan de slag willen met zingevingvragen aan de hand van hun eigen levensverhaal.

Op donderdagochtend 22 januari 2004 gaat de cursus ‘Op zoek naar Zin’ voor senioren van start. In de cursus staat het eigen levensverhaal van cursisten centraal. Op zoek naar zin is vooral bedoeld voor mensen die op zoek zijn naar de zin van hun leven en hoe ze om moeten gaan met de tijd die voor hen ligt. De cursus is bedoeld voor vrouwen en mannen van 55 jaar en ouder. Er zijn nog enkele plaatsen vrij.

De cursus bestaat uit 12 bijeenkomsten van 2,5 uur. Plaats: Utrecht, locatie Altrecht Tolsteegsingel. Kosten: € 25,- (materiaalkosten). De cursus wordt begeleid door ervaren groepswerkers, werkzaam bij Altrecht Preventie.

Voor meer informatie en aanmelding kunt u, graag zo spoedig mogelijk, contact opnemen met het secretariaat van Altrecht- Preventie op telefoonnummer 030 – 69 99 150. Voor meer indhoudelijke vragen kunt u terecht bij: Mevrouw L. Overduin en mevrouw J. Kolk.

Wees betrokken. Reageer en geef een reactie op bovenstaand artikel!

Onze adverteerders maken pen.nl mogelijk