CDA’er Roelof de Wild Politicus van het Jaar

Tijdens de Nieuwegein Awards van 1 februari 2014 is CDA-lijsttrekker en jongste gemeenteraadslid Roelof-Jan de Wild verkozen tot Politicus van het Jaar 2013.

Inwoners van Nieuwegein konden tussen 12 en 26 januari via internet stemmen op drie genomineerden. Ook de uitgebrachte stemmen tijdens het Politiek Café op 21 januari zijn in de uitslag verwerkt. De stemprocedure wees uiteindelijk De Wild aan tot winnaar. Hij kreeg 56 procent van de stemmen. Het juryrapport schrijft over hem “Hij straalt uit dat ook voor jonge mensen politiek leuk is en dat er iets valt te bereiken voor de stad. Spreekt duidelijke taal en is evenzeer een goed luisteraar. Geroemd wordt zijn betrokkenheid bij de stad. Hij heeft oog voor wat er in de samenleving speelt”

Vorig jaar won CDA’er Willem Wijntjes deze titel. In een reactie laat De Wild dan ook weten deze verkiezing te ervaren als waardering voor de inzet van het CDA: “Ik deel deze titel graag met het CDA-team. We werken namelijk als team aan een stad waarin we samen sterker staan.”

Wees betrokken. Reageer en geef een reactie op bovenstaand artikel!

Onze adverteerders maken pen.nl mogelijk Kringloop+Plaza+200x60 Paul+Jansen+200x60 Moenmakelaars+200x60+alle+pagina%27s Merwestein De+strip+van+Kim+Houtzager+200x60 Word vriend van pen.nl Galecop+Golf+120x90 Adverteren