Creatief bezig zijn is goed voor jong en oud!

Op dinsdag 22 maart organiseert KunstGein olv kunstenaars Monique Willemse en Hennie van Ling een workshop; Tweeluik schilderen met acryl. Beiden zijn experts op het gebied van abstract schilderen met acryl. De aanvang van de workshop is 13.00 -16.00 uur in KunstGein Podium.

Monique Willemse en Hennie van Ling

Tijdens de workshop wordt ingegaan op het geabstraheerd schilderen van een tweeluik. Het onderwerp is een landschap waarin licht, ruimte en kleur belangrijk zijn, maar ook de creativiteit van jou als deelnemer. De workshop is geschikt voor iedereen. Het benodigde materiaal is aanwezig (acrylverf, kwast en paletmes) Tip: trek kleding aan die tegen een spatje verf kan.

Er is plaats voor 6 personen dus wees er snel bij en schrijf je in voor deze workshop via: inschrijvingenkunstgein@gmail.com o.v.v. landschap schilderen. Inschrijving tot 11 maart. Kosten 25,00 euro per persoon incl. koffie/thee.Stadspas is geldig.

Wees betrokken. Reageer en geef een reactie op bovenstaand artikel!

Onze adverteerders maken pen.nl mogelijk Kringloop+Plaza+200x60 Paul+Jansen+200x60 Moenmakelaars+200x60+alle+pagina%27s Merwestein De+strip+van+Kim+Houtzager+200x60 Word vriend van pen.nl Galecop+Golf+120x90 Adverteren