Aanrijding op de Noordstedeweg

Op de vooravond van de aanpassing van de rotonde, ter hoogte van het Leger des Heils en Domino’s Pizza op de Sluyterslaan met de Noordstedeweg, vond een aanrijding plaats tussen een fietser en een personenauto. Het slachtoffer, een fietser, is per ambulance met onbekende letsel overgebracht naar het ziekenhuis.

De rotonde met de Sluyterslaan zou juist vanavond om 20.00 uur afgesloten worden om aangepast te worden om de veiligheid te verbeteren van de regionale fietsverbinding. Het afgelopen jaar hebben op deze fietsverbinding, die onlangs is aangelegd, verschillende ongelukken plaatsgevonden.

De regionale fietsverbinding op de Noordstedeweg is vorig voorjaar geopend. Nog voordat de weg werd opengesteld waren er al verschillende ongelukken gebeurd. De gemeente meende dat het een kwestie van gewenning was.

Medio half april wordt de gevaarlijke fietsers-oversteek bij de Herenstraat verbeterd. (Klik op het fotocameraatje voor de foto’s gemaakt door Remko Kool)

Wees betrokken. Reageer en geef een reactie op bovenstaand artikel!

Onze adverteerders maken pen.nl mogelijk Kringloop+Plaza+200x60 Paul+Jansen+200x60 Moenmakelaars+200x60+alle+pagina%27s Merwestein De+strip+van+Kim+Houtzager+200x60 Word vriend van pen.nl Galecop+Golf+120x90 Adverteren