Katern

Coert van Ee stopt als voorzitter van JSV Nieuwegein

Het bestuur van JSV Nieuwegein heeft onlangs laten weten dart de heer Coert van Ee vanwege gezondheidsproblemen is gestopt met zijn werkzaamheden als voorzitter van de voetbalclub JSV in Nieuwegein. Begin december 2018 trad van Ee aan als voorzitter bij de voetbalclub. Van Ee was eind 80-er jaren al eerder voorzitter van de voetbalvereniging in Nieuwegein. Dat was in de periode van de 5e klasse zondag die in korte tijd promoveerde naar de 2e klasse KNVB. Van Ee was burgemeester in de gemeente Zederik dat per 1 januari 2019 is gefuseerd met Vianen en Leerdam naar de nieuwe Utrechtse gemeente Vijfheerenlanden.

Het bestuur van JSV heeft begrip voor het besluit van Coert van Ee. Op haar website laten zij wel weten dat dit een grote terugslag is in de opbouw van het bestuur. Nog steeds is het bestuur van JSV voor een belangrijk deel onderbezet. Zowel de functie van voorzitter, als de functies van secretaris en beheer zijn vacant. ‘Voor de functies van TTB en penningmeester lopen gelukkig twee kandidaten zich warm en zullen in de komende Algemene Leden Vergadering van 15 november aanstaande worden voorgesteld door het bestuur, als nieuwe leden van het bestuur’ aldus JSV.

Mocht u kandidaten weten voor de vacatures in het bestuur of anders wilt u JSV komen versterken om deze mooie club te besturen, dan kunt u dat melden aan het bestuur van JSV.

Wees betrokken. Reageer en geef een reactie op bovenstaand artikel!

Onze adverteerders maken pen.nl mogelijk Kringloop+Plaza+200x60 Paul+Jansen+200x60 Moenmakelaars+200x60+alle+pagina%27s Merwestein De+strip+van+Kim+Houtzager+200x60 Word vriend van pen.nl Galecop+Golf+120x90 Adverteren