Katern

Oud burgemeester van Zederik nieuwe voorzitter van JSV

JSV Nieuwegein heeft een nieuwe voorzitter. Het is Coert van Ee die tot voort kort burgemeester was in Zederik dat per 1 januari fuseert met Vianen en Leerdam naar de nieuwe Utrechtse gemeente Vijfheerenlanden.

Van Ee was eind 80-er jaren al eerder voorzitter van de voetbalvereniging in Nieuwegein. Dat was in de periode van de 5klasse zondag die in korte tijd promoveerde naar de 2eklasse KNVB. Van Ee: “Ik moest stoppen met mijn ambt als burgemeester ten gevolge van een ernstig verkeersongeluk. Ik ben weer redelijk fit” aldus de nieuwe voorzitter tegenover onze redactie. “Ik wist dat Ton Kippersluis na 10 jaar voorzitterschap zou stoppen en toen werd ik benaderd.”

Van Ee heeft zijn hele jeugd met veel plezier bij JSV gevoetbald en toen begon het toch te kriebelen. “JSV is altijd mijn “cluppie” gebleven en heb ze altijd trouw op afstand gevolgd.”

Naast voorzitter van JSV is van Ee ook voorzitter van het Rode Kruis in zijn woonplaats IJsselstein. “Dat is goed te combineren” zegt hij, “Want beide besturen worden bemenst door zeer gemotiveerde bestuursleden. Het zijn fijne teams om mee samen te werken.”

Op 6 januari 2019 houdt JSV haar traditionele nieuwjaarsbijeenkomst. “Een mooi gelegenheid om de afgetreden voorzitter Ton Kippersluis in het zonnetje te zetten” aldus de enthousiaste nieuwe voorzitter.

Coert van Ee eerder op Twitter

Wees betrokken. Reageer en geef een reactie op bovenstaand artikel!

Onze adverteerders maken pen.nl mogelijk Kringloop+Plaza+200x60 Paul+Jansen+200x60 Moenmakelaars+200x60+alle+pagina%27s Merwestein De+strip+van+Kim+Houtzager+200x60 Word vriend van pen.nl Galecop+Golf+120x90 Adverteren