Cityplaza introduceert nieuw winkelconcept voor 1 dag: De Pop-Up shop

Afgelopen vrijdag opende de Pop-Up Shop officieel haar deuren, als opvolgend initiatief van de succesvolle Closet Sale. Een winkel concept welke commerciële partijen de kans biedt om hun eigen winkel te hebben voor minimaal één dag, zonder langlopende contracten. De winkel is ideaal voor (beginnende) ondernemers, webshop-eigenaren en andere partijen die hun producten of diensten willen presenteren op een premium locatie in een groot regionaal winkelcentrum. Terwijl The Closet Sale zich richt op particuliere verkopers van tweedehands items, biedt de Pop-Up Shop een platform voor commerciële ondernemers.

pop-up shop Cityplaza

De Pop-Up Shop stelt ondernemers in staat om tegen een speciaal tarief de ruimte te huren voor één of meerdere dagen. Dit biedt hen de perfecte gelegenheid om te experimenteren met een fysieke winkelomgeving, zonder zich vast te leggen aan langdurige contracten. Ook bestaande huurders van Cityplaza krijgen de mogelijkheid om de winkel te gebruiken voor productlanceringen of het verkopen van overtollige voorraad.

‘Het afgelopen weekend was een groot succes en ik zie de Pop-up Shop echt als een kans als webshop eigenaar. Met minimale inspanning kon ik mijn klanten fysiek ontmoeten en de potentiële kracht van een fysieke locatie ervaren. De Pop-Up Shop is perfect uitgerust – je hoeft alleen je producten mee te nemen en je bent klaar om te openen!’, Aldus Kimberly van de online By Kim Store, de eerste ondernemer van de Pop-Up Shop.

De winkel, een duurzaam ingerichte ruimte met alleen gerecyclede items, is uitgerust met alle benodigdheden, waaronder een toonbank, kledingrekken, kapstokken, spiegels, kasten en decoratieve elementen, waardoor huurders hun producten of diensten op een aantrekkelijke manier kunnen presenteren. Of het nu gaat om kleding, chocolade of sieraden, in de Pop-Up Shop is er ruimte voor allerlei soorten producten. De flexibele indeling van de winkel maakt het mogelijk om de ruimte naar eigen wens aan te passen, of het nu gaat om het vergroten of verkleinen van de oppervlakte, het verwijderen of toevoegen van meubels. Dit biedt ondernemers de vrijheid om hun producten op een unieke en aantrekkelijke manier te presenteren.

Ook een keer een Pop-Up Shop?
De Pop-Up Shop is vanaf 99 euro per dag te boeken en het Pop-Up concept is ontwikkeld in samenwerking met Stichting De Ruilfabriek, een goede doelen organisatie die gelooft en werkt vanuit de RUIL economie.

Wees betrokken. Reageer en geef een reactie op bovenstaand artikel!

Onze adverteerders maken pen.nl mogelijk