Carnaval in Vreeswijk

Na maanden in het geheim aan haar carnavalswagen te bouwen zal de Vreeswijkse Carnavalsvereniging De Zandhappers op 14 februari weer deelnemen aan de optocht in IJsselstein. De laatste 5 jaar is de vereniging in de prijzen gevallen met zelfgebouwde creaties. Dit jaar heeft de organisatie (KOIJ) een nieuwe categorie, namelijk de Publieksprijs!

Via Facebook kan het publiek tijdens de optocht live stemmen! Zo worden de deelnemers niet alleen beoordeeld door de jury, maar kan ook het publiek haar voorkeur uitspreken op deze unieke, moderne en interactieve wijze. De optocht start om 13.00 uur vanaf de Ruimtevaartbaan in IJsselstein, kom kijken en breng uw stem uit! Het thema van de wagen houden De Zandhappers nog even geheim, maar houd de Facebookpagina van CV De Zandhappers goed in de gaten… Wellicht wordt er voor die tijd nog een tipje van de sluier gelicht!

Zondag 15 februari organiseren De Zandhappers in samenwerking met VSV Vreeswijk het gezellige gezinscarnaval! In de kantine van de voetbalvereniging in Nieuwegein-Zuid gaan om 13.30 uur de deuren open en om 14.00 uur barst traditie getrouw het feest los. De entree is gratis, maar een carnavalsoutfit mag niet ontbreken. Bij deze bent u allen uitgenodigd, jong en oud, om er samen met De Zandhappers wederom een fantastisch carnaval van te maken!

Wees betrokken. Reageer en geef een reactie op bovenstaand artikel!

Onze adverteerders maken pen.nl mogelijk Kringloop+Plaza+200x60 Paul+Jansen+200x60 Moenmakelaars+200x60+alle+pagina%27s Merwestein De+strip+van+Kim+Houtzager+200x60 Word vriend van pen.nl Galecop+Golf+120x90 Adverteren