Katern

Handwerk en Quiltdagen in de Beursfabriek

Handwerken is populairder dan ooit! Lange tijd had het een oubollig karakter, maar nu raken steeds meer ouderen èn jongeren in de ban van het handwerken. Oude ambachten worden opnieuw toegepast en zorgen ervoor dat de mooiste en hipste sjaals, jassen en vestjes veelvuldig te zien zijn in het straatbeeld.

Donderdag 26 t/m zaterdag 28 november 2015 van 10.00 uur tot 17.00 uur vinden in de Beursfabriek in Nieuwegein weer de Handwerk en Quiltdagen plaats. Maar liefst 3 dagen lang inspiratie opdoen, snuffelen tussen de mooiste materialen en de nieuwste trends en technieken ontdekken! U kijkt daarnaast uw ogen uit bij de unieke exposities van vermaarde quilt-, vilt en textiele kunstenaars, zoals Janneke Hogerheijde, Femke van Gemert, Ineke van Unen, Jolande van Luijk en nog vele anderen! Tijdens de vele demonstraties en workshops ontdekt u de nieuwste technieken en trends op het gebied van de vele handwerkvormen.

Vele grote landelijke leveranciers, maar ook kleinere specialisten van handwerk- en quiltmaterialen, verkopen tegen zeer scherpe tarieven duizenden materialen en benodigdheden voor alle verschillende handwerkvormen. U vindt er alles om te breien, haken, borduren en naaien, maar ook om te quilten, vilten, patchwork en punchen, kortom: met 1 bezoek aan de Handwerk en Quiltdagen kunt u bij nagenoeg alle landelijke leveranciers uw inkopen doen!

Vele kunstenaars, professioneel en amateur, zetten verschillende handwerkvormen in om de mooiste kunstwerken te maken. De Handwerk en Quiltdagen staan inmiddels bekend om de grootse, zeer uiteenlopende en inspirerende exposities van textiele kunst, viltkunst, prachtige quilts, borduurkunst en nog veel meer. U staat versteld van de mogelijkheden!

Wees betrokken. Reageer en geef een reactie op bovenstaand artikel!

Onze adverteerders maken pen.nl mogelijk