Buurtplein Batau wordt na 22 maanden weer verbouwd

Aankomende week sluit Buurtplein Batau tijdelijk haar deuren. In de periode van 8 juli rot en met zo dag 2 september zullen aannemers het Buurtplein aan de Dukatenburg 1 verbouwen, dit naar verluid om de bezoekers na de zomer nog beter van dienst te zijn. Het Buurtplein werd in augustus 2016 opgeleverd. De verbouwing komt nog geen twee jaar na de opening.

MOvactor laat weten: ‘In de zomermaanden is het op ons buurtplein rustig. Daarom gaan we in deze periode verbouwen. Vanaf maandag 3 september zijn de gasten weer van harte welkom op het vernieuwde buurtplein! De verbouwing is nodig om efficiënter te kunnen werken.’

Voor activiteiten die tijdens de zomermaanden plaatsvinden, zoekt MOvactor vervangende locaties. Daarover zijn deelnemers reeds geïnformeerd. Voor het servicepunt kunnen klanten tijdens de verbouwing terecht op het Stadsplein 1A en Buurtplein Zuid aan de Ratelaar 37 in Hoog Zandveld.

Heeft u vragen of wilt u meer informatie? Neem dan contact op met MOvactor via telefoonnummer: 030-6033748. Zij zorgen dan dat uw vraag op de juiste plek terecht komt.

Buurtplein Batau werd in augustus 2016 feestelijk geopend

5 thoughts on “Buurtplein Batau wordt na 22 maanden weer verbouwd

 1. Karel

  Schande nog meer geld verspillen deze gemeente is zo RIJK.

 2. Arend

  MOvactor heeft nog steeds niet door dat veel ouderen graag zien dat de activiteiten gedurende de zomermaanden NIET stoppen. Ouderen gaan in die perioden niet of nauwelijks op vakantie, die kiezen de rustiger voor- en naseizoenen uit. Navraag leert dat veel activiteiten begeleiders cq trainers het geen enkele probleem vinden om vrijwel de gehele zomerperiode door te gaan. Het is in de zomer rustig op de buurtpleinen omdat MOvactor alle activiteiten stopt.

 3. hessel

  Ik ben het helemaal met Arend eens. Tot op heden heeft onze woensdagmorgen koffieclub en vrijdagmorgen spelletjes activiteit nog geen onderdak. Dat wordt dan allemaal wel op het allerlaatste moment geregeld d.w.z. ik hoop dat onze activiteiten doorgaan.

 4. john

  men denkt niet aan de ouderen,die statushouders (lees :gelukzoekers)gaan voor alles.
  waarom is een dure verbouwing nodig?
  moet er nog meer geld in het (gemeente)laatje komen?
  nu kunnen de ouderen nergens heen.

 5. W.A.

  Als U goed kijk is dit Buurtplein al in mei 2013 open. Ik denk dat de 22 maanden op buurtplein zuid slaat.
  Het blijft raar dat alles op het laatste moment wordt vermeld. Kost de gemeenschap weer twee ton voor beide locaties.

Wees betrokken. Reageer en geef een reactie op bovenstaand artikel!

Onze adverteerders maken pen.nl mogelijk Kringloop+Plaza+200x60 Paul+Jansen+200x60 Moenmakelaars+200x60+alle+pagina%27s Merwestein De+strip+van+Kim+Houtzager+200x60 Word vriend van pen.nl Galecop+Golf+120x90 Adverteren