Buurtplein Batau open tijdens Fiets-Rommelroute

Zondag 30 juni staat Batau Noord in het teken van de Fiets-Rommelroute. Bewoners van de wijk verkopen vanuit hun tuin hun spulletjes. De bewoners van de appartementen aan de Oortjesburg organiseren op die zondag een rommelmarkt in hun Buurtplein op de hoek van de straat met Dukatenburg.

Tussen 11.00 uur en 16.00 uur is iedereen van harte welkom om te komen snuffelen tussen leuke snuisterijen, hobbyzaken, speelgoed en hebbedingetjes. Alles te koop voor een habbekrats. De opbrengsten zijn voor de Bewonerscommissie die daar activiteiten mee organiseert. Voor de kinderen zijn er verschillende leuke spellen en Oud Hollandse spelletjes te doen. Natuurlijk kan er een kopje koffie en limonade worden gedronken.

Het gaat de bewoners om een gezellige dag in en om úw Buurtplein Batau, waar u van alles en nog wat kunt ‘scoren.’ Buurtplein Batau is op de hoek van Dukatenburg en Oortjesburg tegenover bushalte De Baten.

Wees betrokken. Reageer en geef een reactie op bovenstaand artikel!

Onze adverteerders maken pen.nl mogelijk Kringloop+Plaza+200x60 Paul+Jansen+200x60 Moenmakelaars+200x60+alle+pagina%27s Merwestein De+strip+van+Kim+Houtzager+200x60 Word vriend van pen.nl Galecop+Golf+120x90 Adverteren