Bijna 160 aanmeldingen voor de Fiets-Rommelroute Batau-Noord

De organisatie van de Fiets-Rommelroute Batau-Noord is blij met het enthousiasme vanuit de wijk voor de derde editie van dit evenement. Inmiddels is bijna de laatste dag van de inschrijftermijn verstreken en hebben zich al bijna 160 bewoners van de wijk gemeld om op 30 juni vanuit hun eigen tuin, schuur, garage of huis tweedehands of zelfgemaakte spullen te verkopen. De inschrijftermijn loopt nog tot en met 1 juni. Aanmelden kan nog via: rommelroutebatau-noord@outlook.com.

“We zijn erg blij met de samenwerking met De Digitale Stad Nieuwegein (www.pen.nl)”, vertelt Renée Blom. “Pen.nl zorgt er voor dat we deze keer ook een digitale kaart hebben met alle deelnemende adressen er op voor de bezoekers op 30 juni aanstaande. Op de site van pen.nl is nu al te volgen welke adressen meedoen en wie er nog bij gaan komen.”

Op onderstaand kaartje zullen alle adressen inzichtelijk kenbaar gemaakt worden. Tijdens de Fiets-Rommelroute kan dit kaartje gebruikt worden om door de wijk te navigeren naar alle adressen waar u leuke spulletjes kunt kopen. De kaart is dus in opbouw en zal aangevuld worden zodra er nieuwe aanmeldingen zijn.

Wees betrokken. Reageer en geef een reactie op bovenstaand artikel!

Onze adverteerders maken pen.nl mogelijk Kringloop+Plaza+200x60 Paul+Jansen+200x60 Moenmakelaars+200x60+alle+pagina%27s Merwestein De+strip+van+Kim+Houtzager+200x60 Word vriend van pen.nl Galecop+Golf+120x90 Adverteren