BuurTent in Batau-Zuid

De BuurTent staat woensdag 16 mei tussen 18.30 uur en 20.30 uur op de Landauerdrift/Koetsdrift (ter hoogte van Landauerdrift 36) in Batau-Zuid. De BuurTent is er voor al uw vragen over veiligheid en ontwikkelingen in uw buurt.

U kunt in gesprek met de wijkcoördinator en een medewerker Openbare Orde en Veiligheid van de gemeente. Daarnaast zijn de wijkagenten en medewerkers van Wijktoezicht aanwezig om uw vragen te beantwoorden.

Preventie woninginbraak
Voor woninginbraakpreventie sluiten preventieadviseurs aan om u te informeren over het juiste gebruik van uw hang- en sluitwerk. Zij kunnen u van advies voorzien over het verbeteren van de veiligheidsmaatregelen aan en rond uw woning.

Burgernet en WhatsApp-groep
In de BuurTent kunt u verder informatie krijgen over bijvoorbeeld Burgernet of over de mogelijkheden van het formeren van een WhatsAppgroep om zelf of samen met uw buurtgenoten aan de veiligheid in Batau-Zuid bij te dragen.

Meer weten?
Kunt u niet aanwezig zijn, maar wilt u meer weten? Neem dan contact op met Sander Derksen, wijkcoördinator Galecop en Batau-Zuid via tel. (030) 607 19 33 of via e-mail: s.derksen@nieuwegein.nl

Wees betrokken. Reageer en geef een reactie op bovenstaand artikel!

Onze adverteerders maken pen.nl mogelijk Kringloop+Plaza+200x60 Paul+Jansen+200x60 Moenmakelaars+200x60+alle+pagina%27s Merwestein De+strip+van+Kim+Houtzager+200x60 Word vriend van pen.nl Galecop+Golf+120x90 Adverteren