Buurtcamping Galecopperzoom klaar voor ontvangst

Van vrijdag 7 t/m zondag 9 juli wordt de Middengaarde op Galecopperpark omgetoverd tot Buurtcamping. Drie dagen lang is het park aan de rand van de wijk Galecop een gemoedelijke camping, waar inwoners van Nieuwegein elkaar beter kunnen gaan leren kennen. Wil je komen luieren, gezellige activiteiten doen of BBQ-en met  de buren? Het is allemaal mogelijk. Je kunt nog een plek reserveren. kijk hiervoor op de website van de organisatie.

Zondag 28 mei jl. was er vrij onverwachts een leuk feestje op het terrein van de Middengaarde in Galecop. Precies het terrein waar de Buurtcamping Nieuwegein gaat plaatsvinden. Een goede reden dus voor onze fotograaf Michael Simonse om eventjes voor te gaan proeven en de sfeer alvast te ervaren.

De Middengaarde, waar over zes weken de Buurtcamping Nieuwegein gaat plaatsvinden, staat er goed bij. ‘Ik heb met het voorproeven al een klein beetje mogen ervaren hoe het gaat worden’ aldus Michael Simonse. ‘Dit gaat echt de leukste camping van Nederland gaat worden. Daar kunnen jullie ook deel van zijn. Komen jullie ook?’ Kijk voor meer informatie over de Buurtcamping en het reserveren van een plekje op de camping op de website van de organisatie.

Wees betrokken. Reageer en geef een reactie op bovenstaand artikel!

Onze adverteerders maken pen.nl mogelijk Kringloop+Plaza+200x60 Paul+Jansen+200x60 Moenmakelaars+200x60+alle+pagina%27s Merwestein De+strip+van+Kim+Houtzager+200x60 Word vriend van pen.nl Galecop+Golf+120x90 Adverteren