Buurtbewoners Wijkersloot in beweging!

Iedere maandag middag worden er naschoolse activiteiten aangeboden in Wijkersloot voor de kinderen van OBS de Schakel en de Koningin Beatrixschool. Deze activiteiten worden mogelijk gemaakt door de gemeente Nieuwegein en aangeboden door KMN Kind en Co. De activiteiten en workshops zijn heel divers. Van creatief tot koken en van sport tot techniek. Voor iedereen komt er wel iets leuks aan bod.

Om het schooljaar feestelijk af te sluiten wordt er op vrijdagochtend 30 juni 2017 een eindfeest georganiseerd. Dit feest staat in het teken van sport en bewegen. Er worden diverse activiteiten aangeboden zoals freerunning, bubble bal, stormbaan en archery attack. Buurtbewoners zijn van harte welkom om tussen 10.00 uur en 11.00 uur een kopje thee of koffie te komen drinken en een glimp van de activiteiten mee te pakken.

Wees betrokken. Reageer en geef een reactie op bovenstaand artikel!

Onze adverteerders maken pen.nl mogelijk Kringloop+Plaza+200x60 Paul+Jansen+200x60 Moenmakelaars+200x60+alle+pagina%27s Merwestein De+strip+van+Kim+Houtzager+200x60 Word vriend van pen.nl Galecop+Golf+120x90 Adverteren