Katern

Brandweerwedstrijden in Vreeswijk

Op zaterdag 25 april 2015 worden er brandweervaardigheidstoetsen (wedstrijden) georganiseerd door de brandweerpost Nieuwegein zuid (Vreeswijk). Deze worden gehouden rondom de Dorpsstraat in Vreeswijk. Vanuit de regio Utrecht nemen 20 ploegen deel aan deze wedstrijden. Alle taken die de brandweer dagelijks moet kunnen uitvoeren kunt u deze dag van dichtbij komen bewonderen. Hiervoor zijn twee realistische scenario’s bedacht die bestreden moeten worden. Het doel van de wedstrijden is gericht op het behoud van de vakbekwaamheid van brandweermensen. In competitieverband worden de ploegen beoordeeld door een vakkundige jury.

Daarnaast kunt u deze dag informatie krijgen over brandveiligheid in en rond huis. Wat kunt u zelf doen om brand te voorkomen of om deze snel te ontdekken? Kom langs en laat u informeren.

Ook is de brandweer op zoek naar nieuwe collegae, belangstellenden kunnen van dichtbij zien wat het werken bij de brandweer inhoudt en zich laten informeren over het werken als vrijwilliger bij de brandweer.

De dag start rond 08.00 uur en duurt tot ongeveer 17.00 uur. Vanaf 13.00 uur kunnen bezoekers met een hoogwerker van de brandweer Vianen een bezoek op “hoogte” brengen om Vreeswijk eens van de andere kant te bekijken en eventueel te fotograferen.

Wees betrokken. Reageer en geef een reactie op bovenstaand artikel!

Onze adverteerders maken pen.nl mogelijk Kringloop+Plaza+200x60 Paul+Jansen+200x60 Moenmakelaars+200x60+alle+pagina%27s Merwestein De+strip+van+Kim+Houtzager+200x60 Word vriend van pen.nl Galecop+Golf+120x90 Adverteren